Karel Zmeškal

Všechno začalo školou. Již od ranného dětství jsem měl sklony k vaření, takže jsem při výběru své budoucí profese ani na chvilku nezaváhal. Ale teprve střední škola mi dovolila vydat se na dráhu profesionálního kuchaře.

Co vám mohu nabídnout?

Nyní mohu hostům restaurace U Zmeškalů nabídnout bohaté gastronomické znalosti, ke kterým mě zavedla má dosavadní 18-tiletá praxe v oboru. V průběhu let jsem získal velmi pestrou paletu zkušeností, kterou plánuji dlouhodobě uplatnit v nové restauraci U Zmeškalů. Uvedené profesní reference lze stáhnout ve formátu PDF »

Karel Zmeškal – profesní historie

"Vším, čím jsem byl, byl jsem rád..."

2014

Restaurace U Zmeškalů, Brandýs nad Labem
Uvádím do provozu vlastní podnik s příznačným názvem – Restaurace U Zmeškalů.

2012-2013

Řetězec restaurací Detaillo
V roce 2012 jsem pracoval v pozici hlavní šéfkuchař a řídil jsem gastronomickou správu všech restaurací řetězce Detaillo.

2011

Restaurant Detaillo, OC Harfa, Praha
Uvedení restaurace do provozu, zařízení a vybavení restaurace, vybavení kuchyně, kolaudace, kompletní managing provozu, marketing, italská kuchyně, mezinárodní kuchyně, pravidelné obměňování jídelního lístku, kalkulace, objednávková a fakturační agenda, personalistika, mzdy, kontrola kuchyně, příprava jídel, zvyšování kvalifikace zaměstnanců, rauty pro VIP klientelu, catering

2010

Restaurant Detaillo, Statenický Mlýn, Praha
Uvedení restaurace do provozu, zařízení vybavení restaurace, kolaudace, kompletní managing
provozu, marketing, česká a mezinárodní kuchyně, pravidelné obměňování jídelního lístku, kalkulace, objednávání surovin + vybavení kuchyně, faktury , personalistika, mzdy, kontrola kuchyně, příprava jídel, zvyšování kvalifikace zaměstnanců, rauty pro VIP klientelu, catering

2009-2010

Restaurant Mlýn Pataki, Mukařov
Převzetí restaurace do provozu, kompletní managing provozu, marketing, šéfkuchař, krizové řízení, mezinárodní a česká kuchyně, pravidelné obměňování jídelního lístku, kalkulace, objednávání surovin + vybavení kuchyně, faktury, kontrola kuchyně, příprava jídel

2009

Restaurant Detaillo, AFI Palác, Pardubice
Uvedení restaurace do provozu, zařízení vybavení restaurace, kolaudace, kompletní managing provozu, marketing, italská kuchyně, mezinárodní kuchyně, pravidelné obměňování jídelního lístku, kalkulace, objednávání surovin + vybavení kuchyně, faktury, personalistika, mzdy, kontrola kuchyně, příprava jídel, zvyšování kvalifikace zaměstnanců, rauty pro VIP klientelu, catering

Od roku 2009 působím také jako podnikající fyzická osoba dle živnostenského zákona – konzultant v oblasti Gastronomie. Věnuji se moderní gastronomii, píši gastronomické recenze.

2008

Restaurant Detaillo, OC Plzeň Plaza, Plzeň
Uvedení restaurace do provozu, zařízení vybavení restaurace, kolaudace, kompletní managing provozu, marketing, italská kuchyně, mezinárodní kuchyně, pravidelné obměňování jídelního lístku, kalkulace, objednávání surovin + vybavení kuchyně, faktury, personalistika, mzdy, kontrola kuchyně, příprava jídel, zvyšování kvalifikace zaměstnanců, rauty pro VIP klientelu, catering

2007

Restaurant Astoria Golf Resort, Karlovy Vary
Uvedení restaurace do provozu, zařízení vybavení restaurace, kolaudace, kompletní managing provozu, marketing, italská kuchyně, mezinárodní kuchyně, pravidelné obměňování jídelního lístku, kalkulace, objednávání surovin + vybavení kuchyně, faktury, personalistika, mzdy, kontrola kuchyně, příprava jídel, zvyšování kvalifikace zaměstnanců, rauty pro VIP klientelu, catering (Filmový festival FM Karlovy Vary)

2006

Restaurant Detaillo, Karlovo náměstí, Praha
Uvedení restaurace do provozu, zařízení vybavení restaurace, kolaudace, kompletní managing provozu, marketing, smluvní stravování pro firmu Philipe Moris ČR - italská kuchyně, mezinárodní kuchyně,  pravidelné obměňování jídelního lístku, kalkulace, objednávání surovin + vybavení kuchyně, faktury, personalistika, mzdy, kontrola kuchyně, příprava jídel, zvyšování kvalifikace zaměstnanců, rauty pro VIP klientelu, catering

2005

Pizzerie Detaillo, OC Chodov, Praha
Uvedení restaurace do provozu, zařízení vybavení restaurace, kolaudace, kompletní managing provozu, marketing

2003

Restaurant Detaillo, Palác Flóra, Praha
Uvedení restaurace do provozu, zařízení vybavení, kolaudace, kompletní managing provozu, marketing, italská kuchyně, mezinárodní kuchyně, pravidelné obměňování jídelního lístku, kalkulace, objednávání surovin + vybavení kuchyně, faktury, personalistika, mzdy, kontrola kuchyně, příprava jídel, zvyšování kvalifikace zaměstnanců, rauty pro VIP klientelu, catering

2002

Rezidence Hotel Restaurant, Netanya, Izrael
Šéfkuchař, mezinárodní a izraelská kuchyně, cateringové akce pro VIP Izraelskou klientelu

2001

Restaurace RIVER CLUB, Praha
Šéfkuchař, mezinárodní kuchyně + specializace na izraelskou kuchyni, jídelní lístky, faktury, příprava jídel, objednávání surovin, personalistika, studená a teplá kuchyně, BBQ gril, rauty, brunch, seafood

2000–2001

Restaurace AQUA, Na plovárně, Praha
Kuchař – šéf směny, mezinárodní kuchyně, studená a teplá kuchyně, BBQ gril, rauty, brunch, seafood

1996 – 2000

Restaurace Kampa Park, Malá Strana, Praha
Kuchař, mezinárodní kuchyně, studená a teplá kuchyně, BBQ gril

Karel Zmeškal