Chuť je smyslem našeho života
O nás » Karel Zmeškal
Všechno začalo školou. Již od ranného dětství jsem měl sklony k vaření, takže jsem při výběru své budoucí profese ani na chvilku nezaváhal. Ale teprve střední škola mi dovolila vydat se na dráhu profesionálního kuchaře.
Nyní mohu hostům restaurace U Zmeškalů nabídnout bohaté gastronomické znalosti, ke kterým mě zavedla má dosavadní 18-tiletá praxe v oboru. V průběhu let jsem získal velmi pestrou paletu zkušeností, kterou plánuji dlouhodobě uplatnit v nové restauraci U Zmeškalů. Uvedené profesní reference lze stáhnout ve formátu PDF »
"Vším, čím jsem byl, byl jsem rád..."
Restaurace U Zmeškalů, Brandýs nad Labem
Uvádím do provozu vlastní podnik s příznačným názvem – Restaurace U Zmeškalů.
Řetězec restaurací Detaillo
V roce 2012 jsem pracoval v pozici hlavní šéfkuchař a řídil jsem gastronomickou správu všech restaurací řetězce Detaillo.
Restaurant Detaillo, OC Harfa, Praha
Uvedení restaurace do provozu, zařízení a vybavení restaurace, vybavení kuchyně, kolaudace, kompletní managing provozu, marketing, italská kuchyně, mezinárodní kuchyně, pravidelné obměňování jídelního lístku, kalkulace, objednávková a fakturační agenda, personalistika, mzdy, kontrola kuchyně, příprava jídel, zvyšování kvalifikace zaměstnanců, rauty pro VIP klientelu, catering
Restaurant Detaillo, Statenický Mlýn, Praha
Uvedení restaurace do provozu, zařízení vybavení restaurace, kolaudace, kompletní managing
provozu, marketing, česká a mezinárodní kuchyně, pravidelné obměňování jídelního lístku, kalkulace, objednávání surovin + vybavení kuchyně, faktury , personalistika, mzdy, kontrola kuchyně, příprava jídel, zvyšování kvalifikace zaměstnanců, rauty pro VIP klientelu, catering
Restaurant Mlýn Pataki, Mukařov
Převzetí restaurace do provozu, kompletní managing provozu, marketing, šéfkuchař, krizové řízení, mezinárodní a česká kuchyně, pravidelné obměňování jídelního lístku, kalkulace, objednávání surovin + vybavení kuchyně, faktury, kontrola kuchyně, příprava jídel
Restaurant Detaillo, AFI Palác, Pardubice
Uvedení restaurace do provozu, zařízení vybavení restaurace, kolaudace, kompletní managing provozu, marketing, italská kuchyně, mezinárodní kuchyně, pravidelné obměňování jídelního lístku, kalkulace, objednávání surovin + vybavení kuchyně, faktury, personalistika, mzdy, kontrola kuchyně, příprava jídel, zvyšování kvalifikace zaměstnanců, rauty pro VIP klientelu, catering
Od roku 2009 působím také jako podnikající fyzická osoba dle živnostenského zákona – konzultant v oblasti Gastronomie. Věnuji se moderní gastronomii, píši gastronomické recenze.
Restaurant Detaillo, OC Plzeň Plaza, Plzeň
Uvedení restaurace do provozu, zařízení vybavení restaurace, kolaudace, kompletní managing provozu, marketing, italská kuchyně, mezinárodní kuchyně, pravidelné obměňování jídelního lístku, kalkulace, objednávání surovin + vybavení kuchyně, faktury, personalistika, mzdy, kontrola kuchyně, příprava jídel, zvyšování kvalifikace zaměstnanců, rauty pro VIP klientelu, catering
Restaurant Astoria Golf Resort, Karlovy Vary
Uvedení restaurace do provozu, zařízení vybavení restaurace, kolaudace, kompletní managing provozu, marketing, italská kuchyně, mezinárodní kuchyně, pravidelné obměňování jídelního lístku, kalkulace, objednávání surovin + vybavení kuchyně, faktury, personalistika, mzdy, kontrola kuchyně, příprava jídel, zvyšování kvalifikace zaměstnanců, rauty pro VIP klientelu, catering (Filmový festival FM Karlovy Vary)
Restaurant Detaillo, Karlovo náměstí, Praha
Uvedení restaurace do provozu, zařízení vybavení restaurace, kolaudace, kompletní managing provozu, marketing, smluvní stravování pro firmu Philipe Moris ČR - italská kuchyně, mezinárodní kuchyně, pravidelné obměňování jídelního lístku, kalkulace, objednávání surovin + vybavení kuchyně, faktury, personalistika, mzdy, kontrola kuchyně, příprava jídel, zvyšování kvalifikace zaměstnanců, rauty pro VIP klientelu, catering
Pizzerie Detaillo, OC Chodov, Praha
Uvedení restaurace do provozu, zařízení vybavení restaurace, kolaudace, kompletní managing provozu, marketing
Restaurant Detaillo, Palác Flóra, Praha
Uvedení restaurace do provozu, zařízení vybavení, kolaudace, kompletní managing provozu, marketing, italská kuchyně, mezinárodní kuchyně, pravidelné obměňování jídelního lístku, kalkulace, objednávání surovin + vybavení kuchyně, faktury, personalistika, mzdy, kontrola kuchyně, příprava jídel, zvyšování kvalifikace zaměstnanců, rauty pro VIP klientelu, catering
Rezidence Hotel Restaurant, Netanya, Izrael
Šéfkuchař, mezinárodní a izraelská kuchyně, cateringové akce pro VIP Izraelskou klientelu
Restaurace RIVER CLUB, Praha
Šéfkuchař, mezinárodní kuchyně + specializace na izraelskou kuchyni, jídelní lístky, faktury, příprava jídel, objednávání surovin, personalistika, studená a teplá kuchyně, BBQ gril, rauty, brunch, seafood
Restaurace AQUA, Na plovárně, Praha
Kuchař – šéf směny, mezinárodní kuchyně, studená a teplá kuchyně, BBQ gril, rauty, brunch, seafood
Restaurace Kampa Park, Malá Strana, Praha
Kuchař, mezinárodní kuchyně, studená a teplá kuchyně, BBQ gril
Karel Zmeškal