7 důležitých okamžiků

Stejně jako v běžném životě hrají některé chvíle významější roli, tak i v životě české restaurace jsou okamžiky, které jsou důležité jak pro hosta restaurace, tak i pro její budoucnost.

1. První dojem

Uvědomujeme si, že první dojem si udělá každý host. Uděláme maximum, aby ten váš první dojem nebyl dojmem posledním.

2. Interiér

Přejeme si, aby naše hosty interiér restaurace U Zmeškalů oslovil a zaujal. Naše přání podtrhujeme nejen významnou investicí, ale také úzkou spoluprací s designérským studiem Ing. arch. Onřeje Smolíka.

3. Stolování

Zakládání stolovací tabule je pro nás samozřejmostí. Uvědomujeme si principy plnohodnotného stolování a klademe důraz i na nejmenší detaily.

4. Obsluha

Vybíráme velmi pečlivě personál. Náš tým tvoří zkušení profesionálové, dbáme na dodržování etikety a všech gastronomických pravidel.

5. Nabídka

Představujeme nabídku pokrmů a nápojů přehledně a srozumitelně. Sledujeme gastronomické trendy, způsoby prezentace pokrmů a vyváženou skladbu denní i stálé nabídky.

6. Cena

Pečlivě kalkulujeme každý pokrm tak, abychom mohli připravovat nabídku z kvalitních surovin. Známe svou cílovou skupinu a tomu přizpůsobujeme i naše nabídkové ceny.

7. Celkový dojem

Záleží nám na tom, aby s námi naši hosté měli jen dobré zkušenosti. Pokud si své zkušenosti nechcete nechat jen pro sebe, oceníme, pokud nás doporučíte svým známým nebo vložíte svůj příspěvek do naší Knihy hostů.